REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

RÁDIÓ

Duna Médiaszolgáltató Zrt.Rádiós platformok

 
Főszerkesztőségek:

Hír Főszerkesztőség * Közéleti és Dokumentum Főszerkesztőség * Kulturális Főszerkesztőség * Gyermek, Ifjúsági és Film Főszerkesztőség * Nemzetiségi és Külhoni Főszerkesztőség * Sport Főszerkesztőség * Szórakoztató Főszerkesztőség * Vallási Főszerkesztőség

Csatornák:

KOSSUTH RÁDIÓ

Kossuth Rádió - Otthon a világban

A Kossuth Rádió legfontosabb közszolgálati feladata a gyors, hiteles, pontos, pártatlan tájékoztatás, legyen szó közéletről, politikáról, kultúráról, diplomáciáról, sportról, vagy az élet bármely más területéről.

PETŐFI RÁDIÓ

Petőfi Rádió – Nagyon zene

A Petőfi Rádió a fiatalok rádiója. A változatos zenei összeállítás Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A napszaknak megfelelő sávos szerkesztésben a zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk kapnak helyet könnyed, izgalmas csomagolásban.

BARTÓK RÁDIÓ

Bartók Rádió – Több mint klasszikus

A Bartók Rádió friss, mai hangzású, személyes hangvételű műsoraival a modern életvitelhez igazodik, ugyanakkor a legjobb hagyományokat folytatva küldetésének tartja a klasszikus zene népszerűsítését. Kulturális magazinműsorokkal, világsztárok exkluzív koncertfelvételeivel, jazz-összeállításokkal és a BBC szerkesztésében szóló Notturnóval minden korosztály számára a legigényesebb válogatást kínálja.

DANKÓ RÁDIÓ

Dankó Rádió – Csendül a nóta, száll a muzsika

Nemzeti kincsünk, a magyar nóta új megjelenési formája, a Dankó Rádió. Az adó 2012. december 22-én kezdte meg adását. Az adó célja, hogy visszaadja a két évszázada létező magyar nóta rangját és közkedvelt, kiemelkedő hallgatottságú szórakoztató műsorokat hallhassanak a hallgatók országhatáron innen és túl.

NEMZETISÉGI RÁDIÓ

Nemzetiségi Rádió

A Nemzetiségi Rádió műsorai 13 államalkotó nemzeti kisebbség (roma, német, horvát, szerb, örmény, román, ukrán, lengyel, szlovén, ruszin, görög, bolgár, szlovák) tagjaihoz jutnak el saját anyanyelvükön.

PARLAMENTI RÁDIÓ

Parlamenti Rádió

Hallgatóink figyelemmel követhetik a parlament üléseinek közvetését. Az élő közvetítés a parlamenti ülésszak ideje alatt hallható. A parlamenti közvetítések műholdon és interneten egyaránt elérhetők.

DUNA WORLD RÁDIÓ

Duna World Rádió

Sydneytől Los Angelesig a saját helyi időzónája szerint hallgathat a világ magyarsága hazai rádióadást. Az adó sajátossága, hogy a Földön szinte mindenhol megtalálja a hallgató a saját "prime time"-ját, a mindennapjaihoz igazodva. A műsorfolyamban olyan adások hallhatók, mint a Kossuth Rádió hírműsorai, portrék, irodalmi és kulturális adások, zenei összeállítások, vallási műsorok.

Vétel

 

 

TOP