REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

TELEVÍZIÓ

<Duna Médiaszolgáltató Zrt.Televíziós platformok

 
Főszerkesztőségek:

Hír Főszerkesztőség * Közéleti és Dokumentum Főszerkesztőség * Kulturális Főszerkesztőség * Gyermek, Ifjúsági és Film Főszerkesztőség * Nemzetiségi és Külhoni Főszerkesztőség * Sport Főszerkesztőség * Szórakoztató Főszerkesztőség * Vallási Főszerkesztőség

Csatornák:

M1 logó

M1

A közszolgálati média napi aktuális csatornája kül- és belföldi friss hírekkel, híradókkal, sportösszefoglalókkal és tematikus magazinokkal napi 24 órában.

M2 logó

M2

Napközben elismert mesecsatorna, melynek értékeit pl. 2013-ban az Eutelsat által adományozott a „Legjobb Európai Gyermek Csatrona díj is jelez. Este 8-től a fiatal korosztály zenés-információs csatornája, a Petőfi TV sugározza műsorait ugyanitt.

M3

M3

2013-ban indult a közmédia retró-csatornája, melynek műsorán a Magyar Televízió egyedülálló archívumának filmjei, tévéjátékai, színházi közvetítései, valamint dokumentum- és sport összeállításai szerepelnek.

M4 logó

M4 Sport

Az M4 Sport elsősorban a magyar érdekeltségű sporteseményekkel foglalkozik, mind az öt látványsportág, és a 16 kiemelt sportág is folyamatosan van jelen a képernyőn.

Duna logó

DUNA

A közszolgálati televízió megújult zászlóshajója, a korábban az M1-en megszokott sokszínű tartalommal: játék- és dokumentumfilmek, sorozatok, vallási és kisebbségi műsorokkal a Kárpát-medence magyarsága számára.

Duna World logó

DUNA WORLD

A határon túli magyarok számára készült csatorna más közszolgálati adók műsoraiból, valamint az MTVA archívumából merít. Mindezeken túl angolnyelvű híradóval is szolgál.

Vétel

 

TOP